Bekanta dig med våra lokaler

Torgkvarteren

Torgkvarteren är Helsingfors historiska centrum som är fyllt med nytt liv. Tre kvarter med bildsköna gator och byggnader, söta innergårdar, personliga butiker och stämningen av det marina centrumet.

Slakthuset

Slakthuset är ett gammalt slakteri intill Fiskehamnen i Helsingfors som präglas av ny stads- och matkultur. I Slakthuset finns numera bland annat flera olika restauranger, ett destilleri, en glassbar, ett kafferosteri och ett bageri. Slakthusets hjärta är en stämningsfull urban gård som är öppen för alla stadsbor.

Hagnäs saluhall

Hagnäs saluhall har sagts vara den mest äkta saluhallen i Helsingfors. Den ursprungliga saluhallsbyggnaden har renoverats sedan 2018 och hallens verksamhet har tillfälligt flyttats till en glashall på Hagnäs torg. Den renoverade hallen öppnas under våren 2023.

Sandvikens saluhall

Sandvikens saluhall fungerar numera som en oas med restauranger och kaféer som tar besökarna på stämningsfulla smakresor runt om i världen: till Filippinerna, Japan, Frankrike, Italien, Portugal, Mellanöstern… Smakliga avbrott i vardagen vid frukost, lunch och middag.

Gamla saluhallen

Gamla saluhallen har betjänat sina kunder ända sedan 1889 och är den äldsta saluhallen i Helsingfors.
Gamla saluhallen bjuder på högkvalitativa matupplevelser i en historisk miljö intill Salutorget.

Torgen

Ett torg är stadens hjärta. En plats där man träffas – på vardagar eller för att fira en nationell hockeyfest. Där dricker man finländskt kaffe, handlar och träffar bekanta och obekanta. Helsingfors har sju torg i kommersiellt bruk. De livligaste torgen är Salutorget och Hagnäs torg.

Partitorget

Partitorget är ett område mellan Fiskehamnen och Hermanstad som omfattar bland annat partiaffärer samt Utetorget och Fryshuset. I Partitorgets område finns produktions- och lagerutrymmen av olika typer och storlekar. Dessa hyrs ut främst till företag inom livsmedelsbranschen.