Tutustu kohteisiimme

Torikorttelit

Torikorttelit on uudella elämällä täyttynyt Helsingin historiallinen keskusta. Kolme korttelillista kuvankauniita katuja ja rakennuksia, suloisia sisäpihoja, persoonallisia putiikkeja ja merellisen keskustan tunnelmaa.

Teurastamo

Teurastamo on Helsingin Kalasataman kupeessa uutta kaupunki- ja ruokakulttuuria kuhiseva entinen teurastuslaitos, jossa toimii nykyään mm. useita eri ravintoloita, tislaamo, jäätelöbaari, kahvipaahtimo ja leipomo. Teurastamon sydän on tunnelmallinen ja kaikille kaupunkilaisille avoin urbaani piha.

Hakaniemen kauppahalli

Hakaniemen kauppahallia tituleerataan Helsingin aidoimmaksi kauppahalliksi. Halli tarjoaa mm. laadukkaita elintarvikkeita sekä kodin käyttötavaraa kahdessa kerroksessa.

Hietalahden kauppahalli

Hietalahden kauppahalli toimii nykyään ravintola- ja kahvilakeitaana, joka tarjoaa tunnelmallisia makumatkoja maailman ympäri: Filippiineille, Japaniin, Ranskaan, Italiaan, Portugaliin, Lähi-Itään… Maittavia irtiottoja arjesta aamiaisella, lounaalla ja illallisella.

Vanha kauppahalli

Vanha kauppahalli on palvellut asiakkaitaan jo vuodesta 1889 ja se on vanhin Helsingin kauppahalleista.
Vanha kauppahalli tarjoaa laadukkaita ruokaelämyksiä historiallisessa miljöössä Kauppatorin kupeessa.

Torit

Tori on kaupungin sydän. Paikka, jossa tavataan – oli arki tai kansallinen kiekkojuhla. Siellä juodaan suomalaista kahvia, tehdään ostoksia sekä kohdataan tuttuja ja tuntemattomia. Helsingissä on seitsemän kaupallisessa käytössä olevaa toria, joista vilkkaimmat ovat Kauppatori ja Hakaniemen tori.

Tukkutori

Tukkutori on Kalasataman ja Hermannin väliin sijoittuva alue, joka käsittää mm. tukkuliikkeitä sekä Vihertukkutorin ja Pakastamon. Tukkutorin alueella on erityyppisiä ja erikokoisia tuotanto- ja varastotiloja, joita vuokrataan lähinnä elintarvikealan yrityksille.