Teurastamon kevätjuhla 25.5.

13.5.2024 / 07:54

On kevätjuhlien aika! Teurastamon kevätjuhla tarjoilee villin ja vastustamattoman kattauksen kesäistä ohjelmaa, musiikkia ja inspiraatiota. Mukana mm. artisti Pesso, DJ Fiona Timantti, kukkatyöpajoja, Meri Milashin kuratoima second hand -tori ja Sami Tallbergin vastustamattomat villiyrttiluennot – sekä tietysti alueen täydeltä kesäherkkuja ja hyvää fiilistä. Samalla julkistetaan tapahtumarikkaan kesän ohjelma keikkoineen ja muine tapahtumineen. Tervetuloa!

— OHJELMA —

Klo 12, 14 & 16 
SYÖTÄVÄ HELSINKI -VILLIYRTTILUENNOT / SAMI TALLBERG

Sami Tallberg kertoo, kuinka kaupunkielämä ja villiyrttien keruu ravinnoksi kulkevat käsi kädessä sekä valmistaa kaikkien maisteltavaksi yhteisöllisen salaatin. Luvassa myös vinkkejä stadin parhaisiin keruuspotteihin! Kesto noin 30 min., vapaa pääsy 

Klo 12–16 
TEURASTAMON TORI: KIERRÄTYSTÄ TYYLILLÄ

Valmistaudu kesään luomalla itsellesi uniikki, kestäviin valintoihin perustuva kesälook! Teurastamon torin myyjät ovat tyylitaituri Meri Milashin kuratoimia ja valitsemia. Luvassa on upeita secondhand-myyntipisteitä sekä muutamia uusia tuotteita myyviä taiteilijoita. 

Klo 12–17 
DJ FIONA TIMANTTI

DJ Fiona Timantti on ihastuttanut yleisöjä pettämättömällä tyylikkyydellään ja ennen kaikkea musiikillaan ympäri Suomea sekä ulkomailla (New York, Tallinn, Kaunas) jo vuodesta 2007. Hän on villinnyt yleisöt burleskiklubeilta tanssiaisiin ja taidemuseoista Itsenäisyyspäivän vastaanoton virallisiin jatkoihin. Hän osaa lukea hienosti yleisöään, ja soittaa musiikkia sujuvasti jazz-klassikoista eri vuosikymmenten kautta tämän päivän bilehitteihin saakka. 

Klo 13-
TEE KUKKAPANTA IHANISTA KEVÄTKUKISTA

Tule tekemään oma kukkapanta Floramore Oy:n floristimestarin opissa! Kukkapannan teko on ilmaista ensimmäiselle 50 osallistujalle. Sen jälkeen voit ostaa kukkia maljakoista kappalehinnoin, ja luoda oman kukkapannan valitsemistasi kukista, edelleen floristimestarin opastuksessa. Floramoren pisteellä myynnissä myös uusi Floristimestarin Kukkakirja sekä tietysti kukkia.

Klo 13-
ISTUTA KESÄKUKKIA, TAIMIA JA YRTTEJÄ

Tee oma ruukku-istutus kesäkukista, vihanneksista tai yrteistä! Istutus voi sisältää esim. orvokkia, pelargoniaa, muita kesäkukkia, yrttejä tai tomaatin taimen. Ilmainen ensimmäiselle 100 osallistujalle, sen jälkeen 10 € / istutus, sisältäen ohjauksen, materiaalit ja hoito-ohjeet. 

klo 17- 
PESSO 

Pesso on vakiinnuttanut paikkansa yhtenä tämän hetken kiinnostavimmista artisteista ja live-esiintyjistä. Emma-palkittu ja loppuunmyytyjä keikkoja soittanut artisti julkaisi neljännen albuminsa sadboi maaliskuussa 2024. Itse musiikkinsa sanoittavan, tuottavan ja sovittavan artistin kuunnelluimpiin kappaleisiin lukeutuvat muun muassa 1000 VIIKKOO (feat. pehmoaino), Haikee sekä FYE