Teurastamon kesäohjelma 2023 on täällä

17.5.2023 / 10:22

Kevään tullen Teurastamon piha herää taas eloon ja tapahtumia riittää moneen  makuun. Grillikatos on kaikkien vapaasti käytettävissä ja riippumattoon kelpaa kellahtaa vaikka kesken lounastauon. Teurastamon kesän 2023 ohjelma on nyt julkaistu.

Teurastamon innokkaat yrittäjät järjestävät myös useita omia tapahtumia, joista ilmoitellaan toimijoiden omilla nettisivuilla ja/tai sosiaalisen median kanavista sekä Teurastamon tapahtumat -sivulla.

Teurastamon kesän ohjelma päivittyy ja täydentyy jatkuvasti. Tässä jo herkullisimmat tärpit, jotta voit laittaa päivät kalenteriin! Ohjelman päivittymistä voit seurata Teurastamon kesä 2023 -sivuilta.

Tervetuloa nauttimaan kesästä Teurastamon urbaanissa kesäkeitaassa!

Ilmaistapahtumia Teurastamon kesäpihalla:

Ohjelma on alustava ja päivittyy kesän aikana. 

 • Bourbon & Rye Festival 20.5., klo 15-22
  Suomalaisen ja amerikkalaisen viskin juhlassa luvassa mm. maisteluja, cocktaileja, visailuja ja livemusiikkia. Lisätietoja tapahtuman sivulla.
 • Design-tori Teurastamon pihalla 27.5., klo 11-17
  Kevään värikkäimpään toritapahtumaan on kerätty mukaan kotimaisia nousevia brändejä eri muotoilun aloilta. Mukana on mielenkiintoisia tunnettuja merkkejä sekä uusia tuttavuuksia! Lue lisää tapahtuman FB-sivulta.
 • Jazz-keskiviikot 7.6. alkaen
  Tuttuun tapaan kesäkeskiviikoisin Teurastamolla soi taas jazz. Houseband vaihtuvien vierailijoiden kanssa valtaa lavan klo 17, jonka jälkeen ilta jatkuu jamien merkeissä. Lisätietoa tulossa pian.
 • Torstain kesäpelit 8.6. alkaen
  Tänä kesänä Teurastamolla pelaillaan joka torstai! Kaikkien vapaaseen käyttöön tarjolla on mm. mölkky, kriketti, pingispöytä, koristeline… Luvassa myös bingoa ja muuta yhteistä kivaa. Ota kaverit mukaan, grilliherkut kassiin ja suuntaa Teurastamolle!
 • Perjantain Afterwork 9.6. alkaen
  DJ:t viihdyttävät perjantaisin eri puolilla Teurastamon kesäterasseja. Lisätietoja tulossa! 
 • Helsinki Bike Show 10.6., klo 11-16
  Rakennettujen ja muunneltujen moottoripyörien ride-in-näyttely valtaa Teurastamon sisäpihan. Odotettavissa jopa toista sataa toinen toistaan hienompaa pyörää! Lisätietoja tapahtuman FB-sivuilta.
 • Torstai-tanssit 29.6.-10.8.
  Keskikesällä Teurastamon torstait menevät tanssin pyörteissä, kun Kaupunkitanssit saapuu Teurastamolle. Luvassa kaikille avointa ja maksutonta paritanssiopetusta klo 17.30-18.15. Lisätietoja tulossa pian!
 • Teurastamo Jazz 22.7.
  Teurastamon jazz-kesä huipentuu taas heinäkuisena lauantaina. Luvassa ohjelmaa niin perheen pienimmille kuin kokeneemmille jazz-konkareille. Lisätietoja tapahtuman sivulla.
 • Hell City Slam III, 5.8.
  Hiki lentää Teurastamolla, kun showpainin Euroopan huiput ottavat mehut irti. Lisätietoja tapahtumasta.
 • Taiteiden yö Teurastamolla 17.8.
  Lisätietoja julkaistaan pian. Paljastetaan kuitenkin jo, että tätä ei kannata jättää väliin!