Sinustako uusi juustokauppias Vanhaan kauppahalliin?

25.8.2023 / 14:41

Oletko kypsytellyt ideaa ikiomasta juustopuodista? Haluatko levittää maailmalle herkuttelun ilosanomaa? Tilaisuutesi on tässä!

Helsingin Kaupunkitilat Oy etsii Vanhaan kauppahalliin uutta juustojen asiantuntijaa. Tarjoamme vuokralle 25 neliön myymälätilan Helsingin merellisestä keskustasta unelmiesi juustopuodin toteuttamiseen. Historiallinen miljöö ja laadukkaat ruokaelämykset houkuttelevat halliin niin paikallisia kuin matkailijoitakin.

Kauppahallin asiakaskunta koostuu mm. pitkäaikaisista vakioasiakkaista, aamukahvi- ja lounaspiipahtajista, sekä matkailijoista. Hallista haetaan eväät arkeen ja juhlaan – tai laivaretkille saaristoon.

Yritystoiminnan alustana kauppahalli, sen miljöö ja yhteisö ovat aivan ainutlaatuisia.

-Toiveena on löytää kauppias, jolla on palava intohimo ruokaan ja helsinkiläisen ruokakulttuurin kehittämiseen. Kauppahallissahan on mahdollista järjestää vaikkapa ruokaan linkittyviä tapahtumia yhdessä muiden toimijoiden kanssa. Myös lähialueen runsas ravintolatarjonta avaa tilaisuuksia mahdollisiin yritysyhteistöihin, vinkkaa Vanhan kauppahallin vuokrauksesta vastaava myyntineuvottelija Henna Viitaniemi Kaupunkitiloista.

Tarjoamme:

  • 25 neliötä tilaa unelmiesi juustokaupalle
  • historiallisen miljöön, aivan Kauppatorin kupeessa
  • ainutlaatuisen yrittäjäyhteisön, joka jakaa intohimon hyvään ruokaan ja laatuun

Tule osaksi Vanhan kauppahallin tarinaa!

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi sähköpostitse 22.9. mennessä osoitteeseen vuokraus@kaupunkitilat.fi.

Kysy lisää vuokraus@kaupunkitilat.fi.