Merinovaatteiden edelläkävijä, North Outdoor, on avannut myymälän Torikortteleihin

13.6.2023 / 13:24

Torikortteleista saa nyt muotia, joka näyttää yhtä hyvältä kuin tuntuu! Suomalainen merinovillavaatteiden edelläkävijä North Outdoor avasi myymälänsä osoitteeseen Katariinankatu 4.

North Outdoor on suomalainen vaatebrändi, joka on erikoistunut merinovillavaatteisiin, joissa yhdistyvät tyylikkyys, toiminnallisuus ja monikäyttöisyys. North Outdoorin tuotteiden päämateriaalina toimii vastuullinen merinovilla, joka on luonnon oma innovaatio. Merinovilla sopii jokaiseen vuodenaikaan, sillä villa on hengittävä materiaali, joka lämmittää kylmällä ja viilentää kuumalla. Kesän hittituotteita ovat esimerkiksi North Outdoorin upeat merinomekot, t-paidat, shortsit, hupparit ja housut.

Kuva: North Outdoor

North Outdoorin monipuolisesta ja värikkäästä valikoimasta löytyy tuotteita päästä varpaisiin ja jokaiseen käyttötarkoitukseen. Erityisesti North Outdoorin tyylikkäät merinovillaneuleet ansaitsevat suitsutusta. Maailmanluokan neuleet valmistuvat North Outdoorin omassa neulomossa Oulussa, joka on Suomen suurin neulomo.

North Outdoorin omistavat entiset maajoukkuehiihtäjät Teemu Kattilakoski ja Lauri Pyykönen, jotka ovat halunneet painottaa vaatteiden suunnittelussa monikäyttöisyyttä, mukavuutta ja minimalistista tyyliä. Vaatteet sopivat siis yhtä hyvin niin kaupungin vilskeeseen, työpaikalle, matkoille kuin vaellusretkillekin. Merinovilla tekee tuotteista harvinaisen helppohoitoisia, koska tuotteita ei tarvitse juurikaan pestä, ne eivät rypisty eikä vaatteisiin tartu tuoksut.


Tule ihastumaan merinovillaan paikan päällä osoitteessa Katariinankatu 4 tai vieraile verkkokaupassa osoitteessa www.northoutdoor.com