Hyviä uutisia herkkusuille: Rolling Cheese avaa juustokaupan Vanhaan kauppahalliin

25.1.2024 / 09:02

Ihanat juustot ja niihin liittyvä asiantuntijuus palaavat Vanhaan kauppahalliin Helsingin Etelärantaan, kun Rolling Cheese avaa sinne uuden myymälänsä 1.3.2024. Juustojen lisäksi Vanhan Kauppahallin Rolling Cheesestä voi ostaa mm. italialaisia salameja, oliiveja, antipastoja, keksejä ja hilloja – sekä kaupungin kenties kehutuimpia juustoleipiä!

– Olemme todella innoissamme ja otettuja siitä, että pääsemme jatkamaan Vanhan kauppahallin hienoa juustoperinnettä ja itsekin osaksi upean rakennuksen historiaa ja tulevaisuutta, iloitsevat Rolling Cheese -juustokaupan yrittäjät Nelli ja Peter Steer.

Rolling Cheese on vuodesta 2021 Etu-Töölössä Museokadulla toiminut juustokauppa ja pieni viinibaari. Museokadun suosittu kauppa jatkaa edelleen toimintaansa, mutta asiakkaiden toiveesta juustot rullaavat tarjolle nyt myös Etelärantaan. Rolling Cheesen valikoima sisältää yli 100 erilaista maalais- ja artesaanijuustoa Euroopan parhailta pientuottajilta, erilaisia salameja ja kinkkuja, keksejä, hilloja, antipastoja, säilykkeitä sekä juustopöydän tarvikkeita.

Vanhan kauppahallin myymälään tulee myös muutama asiakaspaikka, joille voi istahtaa nauttimaan vaikkapa Rolling Cheesen kuuluisia grillattuja juustoleipiä, joiden avulla yritys on onnistunut vähentämään juustohävikin lähes nollaan.

– Haluamme tarjota herkkusuille ystävällistä palvelua ja vertaansa vailla olevaa asiantuntijuutta juustoihin, niiden säilytykseen, käsittelyyn, ja nautiskeluun. Tulemme myös järjestämään erilaisia tapahtumia ja tastingeja säännöllisesti, kertovat Nelli ja Peter Steer.

Vanhan kauppahallin tilojen vuokrauksesta vastaavassa Helsingin Kaupunkitilat Oy:ssä odotetaankin jo vesi kielellä uuden toimijan saapumista halliin.

– Mitä olisikaan kauppahalli ilman juustopuotia? Rolling Cheese tuo laadukkailla tuotteillaan ja asiantuntijuudellaan tärkeän puuttuvan palan koko hallin tarjontaan, sanoo myyntineuvottelija Henna Viitaniemi Kaupunkitiloista.