Hietsun kesä 2024 – kivaa koko perheelle!

31.5.2024 / 12:30

Hietalahden, eli tuttavallisemmin Hietsun kesän kattaus muodostuu live-musiikkiesityksistä, toriterassin herkuista, viikonloppukirppiksistä ja kesäkuussa vietettävästä lastenpäivästä.

Aurinkoisella toriterassilla nautitaan läpi kesän Hietalahden kauppahallin ravintoloiden kesäisiä herkkuja ja virkistäviä juomia. Kaikista hallin ravintoloista voi hakea nautiskeltavaa ulos yhteisterassille. Kesäiltaisin terassilla on luvassa myös live-musiikkia. Terassikausi alkaa toukokuussa ja päättyy elokuussa.

Ohjelmassa:

7.6. Acoustic Dixie 6
12.6. Anssi Känsälä
14.6. Dimitri Keiski ja Katja Lukin
28.6. Veli-Pekka Vellu Vaari ja Ruut Elleonoora
5.7. Reija Lang
12.7. Minna Lasanen
19.7. Unna Kortehisto
26.7. Visa Luttinen
2.8. Tove Ljungqvist
9.8. Raappana
15.8. Markku Renko
16.8. Alex Ikonen

Keikat klo 18.

Lasten lauantai 15.6.

Hietsun torilla ja hallissa vietetään 15.6. Lasten lauantaita, jossa päästään nauttimaan Skidien järjestämästä toridiskosta, lasten teemakirppiksestä ja hallin toimijoiden herkuista!

Skidit kesädisko
Lauantaina klo 11-14 Skidit parkkeeraavat soivan diskomobiilinsa toriterassille kesän parhaita lasten bileitä varten. Diskon lisäksi lapset pääsevät luomaan kattilamuskarissa itse musiikkia musaopen johdolla kattilankansilla sekä säilykerasioilla.

SkidiMenut, lasten omat ruokalistat
Puuhatessa nälkä kasvaa, mutta onneksi ravintolahallista voi hakea terassille evästä, jotta tanssijalka ei pääse hyytymään. Hallin ravintolat ovatkin suunnitelleet Lasten lauantain kunniaksi erityisiä SkidiMenuita perheen pienille. Jaksaisiko ihanan övereiden yksisarvisjuomien tai lihapullapastan voimin taas kreisibailata? Tarkemmat tiedot menuista löytyvät tapahtumapäivänä hallin ravintoloista.

Skidimarket Deli – uunituore leikkikoju
Hietalahden halliin avautuu 8.6. uunituore leikkikoju: Skidimarket Deli. Eli patakinnas päähän ja donitseja duunaamaan! Skidimarket Delissä pelataan rinkelipajazzoa ja duunataan donitseja, luovuus on vain rajana.

Skidimarket Deli leikittää hallissa toistaiseksi.

Lasten kirppis
Lauantaina 15.6. järjestettävältä Hietsun kirppikseltä voi tehdä upeita löytöjä lasten vaatteiden ja lelujen parissa, kun kirpputori järjestetään lasten teemalla klo 10-15.

Lasten disko ja kirppis toteutetaan säävarauksella.

Kirppislöytöjä

Legendaarinen kirppistoiminta jatkuu Hietalahden torilla. Tänä vuonna kirpputoritoiminnan pyörittämisestä ja paikkojen varaamisesta vastaa Helsingin Vallilasta tuttu Bella Kirppis.

Ensimmäinen kirppis järjestettiin lauantaina 25.5. Tämän jälkeen kirppis on joka viikonloppu, juhannusta lukuun ottamatta, toukokuun lopusta elokuun loppuun asti. Luvassa on myös erilaisia teemakirppareita ja arki- ja iltakokeiluja.

Aukioloajat:

Kesäkuu
La-su: klo 10–15

Heinäkuu
To: klo 10–16
Pe: klo 13–19
La-su: klo 10–15

Elokuu
La-su: klo 10–15

Kirppisvarauksista vastaa Bella Kirppis.