Hietalahden terassi ja kirppistoiminta avautuvat tulevana viikonloppuna

24.5.2023 / 14:40

Hietalahden toriterassin kattaus muodostuu Hietalahden kauppahallin ravintoloiden kesäisistä herkuista. Lisäväriä kattaukseen tuo viikonloppuisin kirpputoritoiminta.

Hietalahden toriterassin kesän ruoka- ja juomatarjonnasta vastaavat Hietalahden kauppahallin ravintoloitsijat. Terassilta löytyvät ravintolat Piilo, Petiscaria, Särdough, Robert’s Coffee ja Fat Ramen. Kaikista hallin ravintoloista voi hakea ruokia ja juomia ulos yhteisterassilla nautittavaksi. 

Tänä vuonna terassin istutukset on tehty yhteistyössä Hävikkikukkakauppa Kukkiksen kanssa. Hävikkikukkakauppa Kukkis toimii vapaaehtoispohjalla ja on Suomen, mahdollisesti koko maailman, ensimmäinen hävikkikukkakauppa. Kasvit tulevat mm. Plantagenilta ja niiden kunto vaihtelee.

Tutustu lisää Kukkiksen toimintaan

Torilta saa myös tiistai-iltaisin muun muassa lähiruokaa ja luomumunia REKO:n ruokamyynnistä. Tuotteet tulee tilata etukäteen liittymällä REKO Helsingin ryhmään. REKO on tarkoitettu heille, jotka haluavat ostaa paikallista ruokaa suoraan tuottajalta. Tilaus noudetaan REKO-päivänä, Hietalahden torilta parittomien viikkojen tiistaisin klo 19:00-19:30.

Legendaarinen kirppistoiminta jatkuu torilla

Kirpputori järjestetään osana terassikokonaisuutta aina viikonloppuisin. Kirpputoritoiminnan pyörittämisestä ja paikkojen varaamisesta vastaa Hietalahden torin kupeessa toimiva Opshop Helsinki -itsepalvelukirppis. Myyntipaikkoja torille tulee noin 50 ja ne on tarkoitettu yksityisille kotitalouksille omien käytettyjen tavaroiden myyntiin. 

Paikat ovat varattavissa vain netissä osoitteessa Opshop Helsingin sivuilla.

Hietsun kirppis
alkaa lauantaina 27.5.
Joka lauantai ja sunnuntai klo 10-15 toukokuun lopusta elokuun loppuun.
Instagram: @opshophelsinki
Facebook: Opshop Helsinki

Lisätietoja ja pöytävaraukset:
OPSHOP HELSINKI
www.opshophelsinki.com

Hietalahden toriterassi
avautuu perjantaina 26.5.

Avoinna:
Ma-to klo 08–21
pe-la klo 08–23
su klo 10–17

Terassi palvelee säävarauksella.

Terassilta löytyvät ravintolat Piilo, Petiscaria, Särdough, Robert’s Coffee ja Fat Ramen.

Asiakaspaikat ovat kaikkien hallin ravintoloiden yhteisiä.