Halliween kauhistuttaa ja ihastuttaa Hakaniemessä lokakuun viimeisenä viikonloppuna

20.10.2023 / 14:31

Hakaniemen kauppahallissa vietetään lauantaina 28.10. Halliween kauhukarkeloita. Tiedossa on muun muassa kasvomaalauksia, hallikauppiaiden hurjia sesonkituotteita ja karmivaa tunnelmaa. Tervetuloa nauttimaan kammottavasta Halloween-tunnelmasta Hakaniemen kauppahalliin!

Hallin haamut hyppivät kirjaimellisesti pöydillä, kun karkeloiden kunniaksi tarjolla on paljon erilaisia ja herkullisia sesonkituotteita. Juhlan kunniaksi halli saa myös teeman mukaisen valaistuksen!

Ohjelma

Klo 10-16
Kurpitsatyttö Bumpkinella tekee kasvomaalauksia kaikenikäisille hallin 2. kerroksessa.

Klo 12.30, 13.30, 14.30
StepUpin tanssijoiden Thriller-show hallin käytävillä.

Lauantain sata ensimmäistä kävijää saavat mukaansa ilmaiseksi ikioman kurpitsan. Vie kurpitsasi kotiin, kaiverra tai koristele se luovasti ja jaa meille kuva kurpitsastasi somessa hashtagilla #omakotikurpitsalle ja #halliween. Osallistujien kesken arvotaan lahjakortti kahden hengen illalliselle ravintola Kirsikkaan! Osallistumisaikaa on sunnuntaihin 5.11. asti.

Tuotteet ja tarjoukset

Henna Vähä Photography
Lauantaina 28.10. vietetään Henna Vähä Photography pop up -valokuvastuodion avajaisia hallin toisessa kerroksessa. Valokuvastudio pärähtää käyntiin Halliweenin kunniaksi Halloweenasukilpailulla!

Osallistuminen:

  1. Tule käymään studiolla hallin toisessa kerroksessa, kojussa 202-203 ja otetaan sinusta ja mahtavasta Halloweenasustasi Polaroid-kuva.
  2. Kirjoita kuvan reunaan IG-nimesi, jotta Polaroidista saadaan napattua nopea digikuva. Henna Vähä Photography (@hennavahaphoto) jakaa kuvan Instagramissa tietenkin sinut tägäten.
  3. Jaa postattu story eteenpäin ja olet mukana arvonnassa.

Osallistuminen on maksutonta. Yksi kuva per asiakas. Kuvan saat pitää itselläsi! Palkinnoksi voit voittaa ilmaisen suuren formaatin muotokuvasession! Voittajaan otetaan yhteyttä Instagramissa.

Kalaliike Marja Nätti
Kalaliike Marja Nätin valikoimasta löytyy seuraavia hyytäviä Halloween-erikoisuuksia:

  • Veristä graavilohta
  • Pääkallokakkuja
  • Halloween leivoksia
  • Kärpässienipiirakkaa
  • Hämähäkinseittikakkua
Kalaliike Marja Nätin pääkallokakut kauhistuttavat ja ihastuttavat.

FUMI Design
Halliweenin kunniaksi FUMI Designista karmivan ihania koruja, pimeässä maalattuja kynttilöitä sekä pelottavan herkullista käsintehtyä suklaata Halliween hintaan.

Lentävä Lehmä
Lentävän Lehmän mysteerijuusto tekee paluun! Tämä erikoisuus on vain rohkeimmille, sillä mysteerijuusto ei sisällä tuotetietoja tai allergeeneja, eikä mitään muutakaan tietoa. Eräässä mystisessä pakkauksessa on mukana myös lahjakortti, jonka voittaja saa tarjottimellisen kauden parhaita juustoja!

Punainen Lanka
Punainen Lanka tulee juhlijoiden asukriisin pelastukseen. Ompelutarvikeputiikissa on Halliweenin erikoistarjouksena teeman mukaisia tarvikkeita, kuten halloween-nauhoja ja pääkallonappeja.

Hallikahvila
Hallikahvilan valikoimasta löytyy tulevana viikonloppuna muun muassa karmivia macaronseja, haamumarenkeja sekä todellista syyssesongin suosikkia, pumpkin spice lattea.

Hallikahvila tarjoilee konditoria Ph7:n haamumarenkeja sekä appelsiini-vaniljasuukkoja.
Hallikahvilasta löytyy karkeloiden kunniaksi paljon erilaisia teeman mukaisia leivoksia, kuten näitä pelottavia macaronseja.

Nami
Konditoria Nami on varustautunut Halliweeniin runsaalla valikoimalla erilaisia teeman mukaisia herkkuja. Tarjolla on muun muassa kummituskuppikakkuja, kirkkaan oransseja kurpitsaleivoksia sekä pelottavia överimunkkeja

Konditoria Namin suloiset haamuleivokset ihastuttavat Halliweenin juhlijoita.

Keliapuoti
Keliapuoti takaa, ettei näissä karkeloissa gluteenittomuus ole este. Tarjolla on halloween-leivoksia, munkkeja sekä upeita kurpitsakakkuja.

Keliapuodin gluteeniton kurpitsakakku on todellinen katseenvangitsija!