DTM avaa ovensa Teurastamolla

19.10.2023 / 09:55

Legendaarisen homoklubin neljäs versio avaa ovensa Helsingin Teurastamolla. Uuden yökerhon Grand Opening -avajaisia juhlitaan perjantaina ja lauantaina 27.–28.10.2023.

Teollisuushenkinen yökerho on korjausrakennettu kahteen suureen halliin, jotka on alun perin rakennettu 1930-luvulla teurastuskäyttöön. Nyt tilaa koristavat peilipallot sekä tuliterä ääni- ja valotekniikka.

Yökerhon ohjelmisto on DJ-painotteista. Klubin kahdella tanssilattialla soitettava musiikki on pääasiassa elektronista tanssimusiikkia sekä pop-musiikkia.

DTM palvelee asiakkaita säännöllisesti perjantai- ja lauantai-iltaisin sekä arkipyhien aattoina. Lisäksi ravintolassa järjestetään tapahtumia ja live-keikkoja arki-iltaisin, joista tiedotetaan erikseen.

Mikä DTM?

DTM (aik. Don’t Tell Mama) on vuonna 1992 avattu helsinkiläinen yökerho HLBTIQ+-ihmisille. Ensimmäinen DTM palveli Annankadulla, jonka jälkeen yökerho on sijainnut Iso Roobertinkadulla ja Mannerheimintiellä. Teurastamo on DTM:n neljäs sijaintipaikka. Suosittu yökerho on tunnettu vapaasta ilmapiiristään. Ravintola muutti pois Mannerheimintieltä kesäkuussa 2020.

Kaupunki- ja ruokakulttuurin kuhinaa

Vuonna 1933 rakennettu Teurastamo on Helsingin itäisessä kantakaupungissa Tukkutorin alueella sijaitseva kaupunki- ja ruokakulttuurin keskittymä. Kehittyvällä alueella Kalasataman kupeessa toimii jo ennestään useita ravintoloita ja baareja, sekä mm. kahvila, tislaamo ja taidegalleria. Nyt alueen tarjontaan lisätään yökerho, kun DTM aloittaa toimintansa Teurastamon päärakennuksessa. Uuden yökerhon osoite on Työpajankatu 2a.